Ankie

Directeur
Officieel mag je me de directeur van Cultuurpad noemen. Klinkt deftig, maar gelukkig is mijn werk super inhoudelijk. Ik heb een creatief brein en dat zet ik met veel plezier in bij het bedenken van ideeën, suggesties en plannen voor scholen. Ik denk mee over onderwerpen die te maken hebben met schoolontwikkeling. Bijvoorbeeld: verbeteren van leesonderwijs, inbedden van cultuureducatie in het curriculum, samenwerken met ouders, stimuleren van creativiteit en anders leren. Of ik bedenk ideeën voor thema’s en hoe je kinderen ‘aan’ kan zetten. Voor leerkrachten heb ik een groot respect en ik denk graag – op creatieve wijze- met ze mee hoe het anders kan.
Ik ben 47 jaar, getrouwd met Maurice en moeder van de 8-jarige Kaat. We wonen in Panningen. Inspiratie haal ik uit mijn familie, mijn leven, wat ik meemaak en zie op een dag en vooral uit kinderen. Zet mij tussen een groep kinderen en ik ga echt AAN! De fantasie en verbeelding van kinderen vind ik briljant en zeer inspirerend. Kleur is een must in mijn leven en dit zie je dan ook terug in mijn haarkleur(en). Ik hou van actie, chaos, veranderingen en werk het beste met een strakke deadline. Niets is onmogelijk. Dus kom maar op met die vraag!
×

Chantal

Andere helft
Ik ben Chantal en al vanaf de start werkzaam bij Cultuurpad. Ik probeer samen met mijn collega’s  een creatief sausje te gieten over het onderwijs. Hoe maak je het onderwijs nog toffer en hoe kunnen wij leerkrachten daarbij ondersteunen. We doen dat door onder andere mee te denken in thema’s, mee te brainstormen en ook activiteiten te regelen en organiseren. Daarbij is ons motto ‘Niets is onmogelijk’. Het helemaal los gaan in ideeën maar ook het onmogelijke mogelijk maken vind ik super tof. Ik vind het heerlijk om zo een bijdrage te kunnen leveren aan het onderwijs.
Samen met Dave en onze dochter Tess woon ik Neer (oh sorry en met onze kat Moffel, de konijnen en kippen niet te vergeten). ’s Morgens voor mijn koffie liefst geen vragen, maar ’s avonds ben ik op mijn best. Ik hou ervan om thuis aan te klooien. Ik verzamel graag ‘rommel’ want dat kan ik later nog ooit ergens voor gebruiken. Dat heb ik van m’n oma geërfd, die bewaarde zelfs enveloppen met een mooie binnenkant. Ik geniet er (meestal) van als de glitters door de kamer vliegen en kinderen heerlijk hun gang kunnen gaan. De deur staat altijd voor iedereen open, zelfs voor de kat van de buren.
×

Zorynda

Organiseermeer
Mijn naam is Zorynda en via Organiseermeer ben ik werkzaam voor Cultuurpad. Mijn werk is heel veelzijdig, zoals ik het het allerliefste heb! Ik krijg er energie van om scholen te helpen zoeken naar een plek voor cultuureducatie die mooi past en uitvoerbaar is. Waarom? Zodat kinderen de kans krijgen om op héél veel verschillende en vooral éigen manieren te mogen leren. Ik geloof dat cultuureducatie één van de sleutels is voor een veelzijdig, toekomstbestendig onderwijsaanbod en ik ben er trots op dat ik daaraan mee mag werken. ‘Ontzorgen’ is daarbij een van de dingen die ik het allerliefste doe: helpen door een stuk ‘geregel’ over te nemen.
Ik ben 36 jaar en ik woon samen met mijn twee kinderen Jules en Sofia en mijn man Jorge. Het liefste rommel ik samen met de kids wat aan in en rond huis, prutsen we met spulletjes, verf en stiften of maken we lego huizen. Of we gaan op avontuur in het bos in de achtertuin. Ik ben een doordrammer, als ik wat gebeurd moet hebben, dan moet het ook lukken. Verdere liefdes – buiten mijn gezin en mijn werk – zijn boeken, koffie, gezelligheid met vrienden en familie, carnaval en festivals.
×

Onze nieuwsbrief

Meld je aan en blijf op de hoogte van onze activiteiten

Cultuurpad

info@cultuurpad.nl

Postbus 7048
5980 AA Panningen

RSIN: NL850066323B01

Copyright © - Stichting Cultuurpad. Website door Tiki Media

Deze website maakt gebruik van cookies

Cookies kunnen gebruikt worden voor het bijhouden van statistieken, het optimaliseren van de website, integratie van social media en voor marketingdoeleinden.

cookies aanpassen
alle cookies accepteren

Lees meer over cookies in onze privacyverklaring.

deze cookies accepteren