Het kernteam van Cultuurpad bestaat uit 5 mensen, maar er is nog veel meer…. de uitvoering doen we niet zelf, dat doen zzp’ers van allerlei pluimage, cultuurmakers, acteurs, kunstenaars, muzikanten, vrijwilligers, noem het zo gek maar op. In de ontwikkeling en uitvoering van onze plannen maken we ook dankbaar gebruik van onze flexibele schil; een groep mensen die op zzp-basis ingehuurd worden. In de komende blogs stellen ze zich voor.

Zorynda Jansen- Organiseer meer

Hoi, ik ben Zorynda en ik ben als ZZP’er verbonden aan Cultuurpad. 
Het grootste deel van de tijd ben ik bezig met de SIEN Academie. Ik vind het leuk om scholen te helpen zoeken naar een plek voor cultuureducatie die mooi past en uitvoerbaar is. Waarom? Zodat kinderen op héél veel verschillende en vooral éigen manieren mogen leren, en niet alleen zoals wij grote mensen denken dat goed voor ze is. Ik geloof dat cultuureducatie één van de sleutels is voor een veelzijdig, toekomstbestendig onderwijsaanbod en ik ben er trots op dat ik daar aan mee mag werken.
Daarbij is Cultuurpad een super leuke organisatie om voor te werken, omdat het er barst van de wilde ideeën. Zelf ben ik van de structuur en de plannen. Ik krijg energie van de één-twee’tjes met de creatieve Cultuurpadders en denk / doe graag mee om die wilde ideeën om te zetten in werkbare, uit te voeren visies en stappenplannen. Zit je op kantoor bij Cultuurpad rustig een scholingssessie uit te werken, wordt er ineens uit het wilde weg een project bij elkaar gebrainstormd en komt de vraag: “Hee Zorynda, wil jij even een opzet uitwerken?”
Zo gaat dat dan. Gaaf toch!?

Onze nieuwsbrief

Meld je aan en blijf op de hoogte van onze activiteiten

Cultuurpad

info@cultuurpad.nl

Postbus 7048
5980 AA Panningen

RSIN: NL850066323B01

Copyright © - Stichting Cultuurpad. Website door Tiki Media