Herinneren jullie je Wieneke nog? Onze oud-collega die de spring in het diepe heeft gewaagd en als zzp’er aan de slag ging. We zetten haar met veel plezier in voor klussen op maat. Lees alles over Wieneke in deze blog.

Hoi ik ben Wieneke, als ZZP-er verbonden aan Cultuurpad.

Ik werk als zelfstandig ondernemer op het gebied van event management en cultureel ondernemerschap. Hierbij ben ik altijd op zoek naar nieuwe invalshoeken en innovaties. Na het afronden van mijn Bachelor of Art & Economics aan de Hogeschool van de Kunsten Utrecht ben ik als young professional aan de slag gegaan als event-en productie manager en beleidsmaker in het culturele werkveld.

Als mensen me omschrijven dan hoor ik woorden als regeltante maar ook een zorger, dromer en optimist. Met 1 been sta ik in de planning/organisatie/regel wereld en het andere been in de creativiteit/ontwikkelen/creëren en innoveren wereld. Bij mij dus geen gestructureerd en opgeruimd bureau en net opgesomde to do lijstjes te bekennen. Notities in elke windrichting op 1 bladzijde die alleen ik zelf kan lezen en tekeningen als notulen is wat je bij mij aantreft.

Deze combinatie zorgt ervoor dat ik binnen Cultuurpad veel kanten uit kan vliegen. Momenteel ben ik o.a. aan de slag met de netwerken, projecten voor SIEN en onderzoek ik graag hoe nieuwe inspiratie en ideeën gedeeld en verspreid kunnen worden zodat scholen en vooral kinderen hier profijt van hebben.

Het leuke aan het werken voor Cultuurpad is dat wilde ideeën nooit te gek zijn en geen enkel project hetzelfde! Samen werken aan een veelzijdige ontwikkeling van kinderen en de ondersteuning van scholen en leerkrachten is een groot genoegen.

Naast het werken voor Cultuurpad zie je me vooral veel rondrennen als event-manager en productieleider van muziek en festivals. Gooi mij maar als producent midden in het culturele veld, daar voel ik me het lekkerst.

Onze nieuwsbrief

Meld je aan en blijf op de hoogte van onze activiteiten

Cultuurpad

info@cultuurpad.nl

Postbus 7048
5980 AA Panningen

RSIN: NL850066323B01

Copyright © - Stichting Cultuurpad. Website door Tiki Media