Altijd al willen weten wie de drijvende kracht achter Cultuurpad is?

Officieel mag je me de directeur van Cultuurpad noemen. Ik noem mezelf liever de creatieve chaoot van Cultuurpad. Mijn hoofd loopt over van de wilde ideeën, suggesties en plannen. Waarover? Nou, onder andere hoe je kinderen anders kunt laten leren met behulp van cultuureducatie. Hoe we scholen kunnen ondersteunen bij onderwijsvernieuwing. Hoe je creativiteit kan stimuleren, etc.

De beste ideeën bedenk ik niet alleen, dat doe ik graag samen met ‘m’n andere helft’ van/bij Cultuurpad- Chantal- en samen met leerkrachten en kinderen.

Je vind me dan ook dagelijks op scholen of in de auto op weg naar een school. In een school krijg ik energie en begint de creativiteit vanzelf te stromen. In de auto denk ik verder over wat te doen met de vraag en daarna ontvang  je- als je geluk hebt snel- een voorstel, plan of idee van me.

Voor het boeken en organiseren ben je bij mij niet noodzakelijk aan het goede adres. Gelukkig kent ons team echte ‘blauwe’ mensen die ook zorgen dat het gebeurt! Ik hou van actie, chaos, veranderingen (in inhoud maar ook van werkomgeving en kantoorinrichting), werk het beste als het 5 voor 12 is en ben op mijn best als ik geïnspireerd ben/raak/word.

Onze nieuwsbrief

Meld je aan en blijf op de hoogte van onze activiteiten

Cultuurpad

info@cultuurpad.nl

Postbus 7048
5980 AA Panningen

RSIN: NL850066323B01

Copyright © - Stichting Cultuurpad. Website door Tiki Media