Het 2e ONLINE FESTIVAL!

Cultuurpad presenteert: Het 2e Online Festival voor leerkrachten! Een speciale editie over media in de Week van de Mediawijsheid.

Datum: 10 november 2021

Tijd: van 15.00 tot 17.00.

Locatie: het online Festival terrein van Cultuurpad.

Ontdek alles over media, influenzers, tiktok, dungeons and dragons en ludodidactiek! Nepnieuws, influencers, tiktok, snapchat, soms houd je als leerkracht (online) media het liefst buiten de klas. Toch blijft het vaak knagen. Kan het ook iets bijdragen? Wat als we zelf een eindfilm maken? Kan ik samen met mijn leerlingen een schoolomroep opzetten? Hoe werkt gamification in de klas? Hoe inspireer je leerlingen met media?

In dit festival laten we zien, horen en proeven wat er allemaal kan met Media in de klas. Super trots zijn we op onze headliners Willem Jan Renger Evert Hoogendoorn van HKU die ons meenemen in de wondere wereld van Ludodidaktiek. Hoe kunnen de principes van gaming en spel toegepast worden in het onderwijs?

Er is veel inspiratie van collega-scholen die ervaring hebben opgedaan en dit graag met jullie delen. Cultuurpad heeft samen met 11 scholen gewerkt aan CHECK, een programma om te onderzoeken hoe je technologie en media inzet binnen je onderwijs. We delen de ervaringen uit deze projecten in het online Mediafestival.

We gaan Quingo spelen en je krijgt toegang tot een berg tutorials om zelf mee aan de slag te gaan.
Meedoen?

Meld je gratis aan via het onderstaande formulier! Je ontvangt dan het programmaboekje van het 2e Online Festival en de mensen die hun adres invullen ontvangen een verrassing thuis!

Meld je meteen aan:

  Onze nieuwsbrief

  Meld je aan en blijf op de hoogte van onze activiteiten

  Cultuurpad

  info@cultuurpad.nl

  Postbus 7048
  5980 AA Panningen

  RSIN: NL850066323B01

  Copyright © - Stichting Cultuurpad. Website door Tiki Media