Kindergeluk

He mazzelaar, lucky bastard, bofkont of geluksvogel!
Wij zijn op zoek naar jou!

Doe mee met onze missie voor mazzelaars #kindergeluk en vertel ons waar jij blij van wordt!

op woensdag 3 oktober 2018 van 13.30 – 16.00 uur bij JUMPXL te Horst!

Een gekke missie? Misschien! Maar wij voelen ons enorme geluksvogels dat we mogen bijdragen aan #kindergeluk.

En dat kunnen we alleen niet alleen. Daarvoor hebben we jou nodig!

Vertel ons waar jij blij van wordt en doe mee met deze missie voor mazzelaars!

Wat kun je verwachten?
Een middag vol ontdekkingen over geluk. Jij bent aan het woord en laat ons weten waar jij blij van wordt. Je gaat dus zeker met een vette smile naar buiten. En daar helpt JUMPXL ons natuurlijk ook bij!

Hoe doe je mee?
Stuur ons via email, per post of met de postduif een berichtje waarin jij antwoord geeft op de vraag: wat maakt jou gelukkig? Laat ons ook even weten waarom je er 3 oktober bij wil zijn. Dat mag je doen met een brief, een foto, een tekening, een knutselwerk of een video … doe het op een manier waar jij blij van wordt!

Waarom zijn we op zoek naar jou?
Jij kunt ons vast wel vertellen waar jij gelukkig van wordt; waar ga jij van shinen? Wat als jouw droom morgen werkelijkheid wordt. Wat als alles mag en alles kan?
Zou jij dan de nieuwe Freek Vonk zijn, net zo’n toffe vlogs maken als Dylan Haegens, zou jij zingen als Nienke Wijnhoven, of voetbalster worden net zoals Kim Everaerts…? Of zou je een boomhut bouwen in je favoriete boom in het dorp? Misschien zou jij het dorpsplein willen nabouwen in Lego? Of zou je zorgen dat er in jouw straat geen auto’s mogen komen, zodat je altijd op de straat kunt spelen?

Wij willen alles weten! Met jouw ideeën gaan wij dan weer aan de slag om nog betere naschoolse activiteiten te kunnen organiseren voor alle kinderen in Horst aan de Maas.

Wie zijn wij?
Wij van cultuurpad, zijn er voor kinderen die durven doen waar ze blij van worden. Daar worden wij heel gelukkig van. En daarom starten we met PROJECT #Kindergeluk
Wij geloven dat ieder kind het recht heeft om zichzelf te ontdekken en zijn eigen pad te volgen en te vinden, zodat elk kind met veel plezier en veel vertrouwen de wereld in kan springen.

Als wij weten waar jij shiny eyes van krijgt en wat jij daarvoor nodig hebt, dan kunnen wij je misschien verder helpen. Hoe? Dat gaan we samen ontdekken! Ga jij de challenge aan?
Doe mee, meld je vandaag nog aan!

Meld je snel aan!

 

In de krant:

  • In Hallo Horst aan de Maas, 12-09-2018‘Wat we de kinderen vooral mee willen geven, is dat niets onmogelijk is’
    Wat maakt jou gelukkig? Dat is de vraag die Irene Janssen uit Horst en Ankie Rutten uit Panningen de komende maand aan kinderen van 4 tot 12 jaar stellen in het kader van project #kindergeluk. Op die manier willen ze achterhalen waar kinderen uit Horst aan de Maas écht blij van worden, maar ook de boodschap meegeven dat niets onmogelijk is. Lees het artikel>>

De inhoud van deze website is bedoeld voor leden van Cultuurpad.
Als jouw school aangesloten is bij Cultuurpad dan hebben jullie een gebruikersnaam en wachtwoord gekregen. Gebruik die om hier in te loggen.

Heb je geen gebruikersnaam en wachtwoord, of lukt het inloggen niet? Neem dan contact op.

Inspiratie