Kindergeluk

Onze Missie voor # Kindergeluk is gestart!

Wij van cultuurpad, zijn er voor kinderen die durven te doen waar ze blij van worden. Daar worden wij heel gelukkig van. En daarom starten we met onze missie voor #kindergeluk.
Wij geloven dat alles mogelijk is en dat kinderen het recht hebben zichzelf te ontdekken en hun eigen pad te vinden. We gunnen ze plezier en veel zelfvertrouwen om mee te doen met alles wat de wereld te bieden heeft.

Een gekke missie? Misschien! Maar wij voelen ons enorme geluksvogels dat we mogen bijdragen aan #kindergeluk. Dat kunnen we alleen niet alleen. Daarvoor hebben we jou nodig.
Ben jij tussen 4 en 12 jaar en woon je in de gemeente Horst aan de Maas?
Doe mee met onze missie voor #kindergeluk en vertel ons waar jij gelukkig van wordt!

Jij kunt ons vast wel vertellen waar jij gelukkig van wordt; waar ga jij van shinen? Wat als alles mag en alles kan? Zou jij dan de nieuwe Freek Vonk zijn, net zo’n toffe vlogs maken als Dylan Haegens, zou jij zingen als Nienke Wijnhoven…?
Of zou je een boomhut bouwen in je favoriete boom in het dorp? Misschien zou jij het dorpsplein willen nabouwen in Lego? Of zou je zorgen dat er in jouw straat geen auto’s mogen komen, zodat je altijd op de straat kunt spelen? Wat als jullie je eigen geluksplek konden maken? Wij willen alles weten!

Als wij weten waar jij blij van wordt kunnen we je misschien verder helpen. Hoe? Dat gaan we samen ontdekken! Ga jij de challenge aan?

Op woensdag 3 oktober van 13.30 tot 16.00 uur komt de eerste groep kinderen van deze Missie voor Mazzelaars bij elkaar bij JUMPXL te Horst voor een middag vol ontdekkingen over geluk. Samen met nog 24 andere kinderen ben jij aan het woord en laat ons weten waar jij blij van wordt. Je gaat dus zeker met een vette smile naar buiten. En daar helpt lekker springen bij JUMPXL natuurlijk ook bij!

Wil je zeker van de partij zijn? Stuur ons via email, per post een berichtje waarin jij antwoord geeft op de vraag: wat maakt jou gelukkig? en waarom jij tot de gelukkige 25 kinderen van de 1e missie behoort!
Dat mag je doen met een brief, een foto, een tekening, een knutselwerk of een video … doe het op een manier waar jij blij van wordt! Doe dit voor 15 september 2018.
Ons emailadres is info@cultuurpad.nl
Ons postadres is Cultuurpad, Missie # Kindergeluk, Kerkstraat 32, 5981 CG Panningen.
Een speciale jury kiest selecteert uit de inzendingen 25 kinderen die op 3 oktober mee kunnen doen.
Ben je geen prater maar heb je wel wilde ideeen voor de Missie voor Mazzelaars # Kindergeluk? Teken, schrijf, vlog of fotografeer waar jij gelukkig van wordt en stuur het ons toe per post of mail.

Als wij weten waar jij blij van wordt kunnen we je misschien verder helpen. Hoe? Dat gaan we samen ontdekken! Ga jij de challenge aan?

We horen graag van je!
groet Ankie, Chantal en Doreen
Uitvoerder van de Missie voor Mazzelaars # Kindergeluk

De inhoud van deze website is bedoeld voor leden van Cultuurpad.
Als jouw school aangesloten is bij Cultuurpad dan hebben jullie een gebruikersnaam en wachtwoord gekregen. Gebruik die om hier in te loggen.

Heb je geen gebruikersnaam en wachtwoord, of lukt het inloggen niet? Neem dan contact op.

Inspiratie