Kindergeluk

Waarom kindergeluk?

Wij van Stichting Cultuurpad, zijn er voor kinderen die durven te doen waar ze blij van worden. Daar worden wij heel gelukkig van. En daarom starten we met #Kindergeluk. Wij geloven dat ieder kind het recht heeft om zichzelf te ontdekken en zijn eigen pad te volgen en te vinden, zodat elk kind met veel plezier en veel vertrouwen de wereld in kan springen.

Wij vroegen in Horst aan de Maas aan kinderen waar zij gelukkig van worden. Ongeveer 400 kinderen gaven gehoor aan deze oproep.

Missie voor Mazzelaars

Op woensdag 3 oktober 2018 kwamen 38 geluksvogels samen bij Jump XL in Horst. Zij dachten met ons mee over #Kindergeluk. Waar wordt jij gelukkig van? Hoe maak je anderen gelukkig? En wat maakt je in de buurt gelukkig? Wat zou je daar aan toe willen voegen?

De kinderen gaven ons een heleboel ideeën mee. Daar gaan we mee aan de slag. Gewoon doen toch? Wil jij als volwassen ook een bijdrage leveren,  meedenken of doen? Meld je snel aan voor onze geluksdialoog op 11 december om 19.30 uur.

In de krant

  • In Hallo Horst aan de Maas, 12-09-2018‘Wat we de kinderen vooral mee willen geven, is dat niets onmogelijk is’
    Wat maakt jou gelukkig? Dat is de vraag die Irene Janssen uit Horst en Ankie Rutten uit Panningen de komende maand aan kinderen van 4 tot 12 jaar stellen in het kader van project #kindergeluk. Op die manier willen ze achterhalen waar kinderen uit Horst aan de Maas écht blij van worden, maar ook de boodschap meegeven dat niets onmogelijk is.
  • In Via Horst aan de Maas, augustus 2018 ‘Cultuurpad op Missie voor #Kindergeluk’

Blogs & Vlogs

De inhoud van deze website is bedoeld voor leden van Cultuurpad.
Als jouw school aangesloten is bij Cultuurpad dan hebben jullie een gebruikersnaam en wachtwoord gekregen. Gebruik die om hier in te loggen.

Heb je geen gebruikersnaam en wachtwoord, of lukt het inloggen niet? Neem dan contact op.

Inspiratie