Inspiratie

We hebben een schat aan suggesties, inspiratie, voorbeelden en materialen gebundeld in deze website. We horen vaak ‘konden we maar in jullie hoofd kijken’. Goed nieuws, dat kan nu! Deze website is  primair bedoeld voor leerkrachten -onze leden- van de aangesloten scholen. Leden hebben een inlog en zo toegang tot alle schatten.

Wil je inspiratie opdoen wat je zoal kan doen met cultuureducatie? Ben je op zoek naar inspiratie, tips, een activiteit of een workshop? dan op deze pagina en start rechtsboven. In de zoekbalk typ je zoektermen zoals  thema’s, onderwijsconcepten, onderwerpen of disciplines. Combineren kan ook!

Wil je liever dat wij een reeks suggesties en ideeën voor je op een rij zetten of heb je een specifieke vraag waar je hier geen antwoord op kan vinden? Mail naar info@cultuurpad.nl  en wij gaan voor je aan de slag.

Zoek je iets anders? Lees dan verder en ga op ontdekkingsreis in onze wereld. Heel veel plezier! En vergeet niet in te loggen!

Blogs & Vlogs

De inhoud van deze website is bedoeld voor leden van Cultuurpad.
Als jouw school aangesloten is bij Cultuurpad dan hebben jullie een gebruikersnaam en wachtwoord gekregen. Gebruik die om hier in te loggen.

Heb je geen gebruikersnaam en wachtwoord, of lukt het inloggen niet? Neem dan contact op.

Inspiratie