Inspiratie voor thuis

Het zijn bizarre en spannende tijden. Het corona virus heeft de wereld in zijn grip. Leerkrachten organiseren onderwijs op afstand, ouders zoeken naar nieuwe mogelijkheden om hun kinderen thuis onderwijs te bieden.
Dit vraagt om creativiteit en innovativiteit. Wij van Cultuurpad smullen van creativiteit en nieuwe ideeen. Er ontstaan door het hele land tal van mooie initiatieven, mensen bieden hun skills online aan en vele platforms veranderen lidmaatschappen naar gratis gebruik. De oproepen/uitnodigingen/initiatieven vliegen je om de oren. Soms zie je door de bomen het bos niet meer.

Wij gaan je de komende tijd op de hoogte houden van al deze ideeen en initiatieven. Die vind je terug op deze pagina onder de tag ‘inspiratie voor thuis’.

Heb jij nog leuke tips of initiatieven voorbij zien komen waarvan je vind dat ze in dit overzicht thuis horen? Laat dit ons dan weten via info@cultuurpad.nl

Blogs & Vlogs

De inhoud van deze website is bedoeld voor leden van Cultuurpad.
Als jouw school aangesloten is bij Cultuurpad dan hebben jullie een gebruikersnaam en wachtwoord gekregen. Gebruik die om hier in te loggen.

Heb je geen gebruikersnaam en wachtwoord, of lukt het inloggen niet? Neem dan contact op.

Inspiratie